Moυσικό μαθητικό φεστιβάλ στη Λάρισα

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε το 5ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Σχολείων, το οποίο διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Moυσικό μαθητικό φεστιβάλ στη Λάρισα

Στο φετινό Φεστιβάλ, εκτός από τις δώδεκα σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, συμμετείχαν και επτά σχολικές μονάδες και τμήματα μητρικής γλώσσας της ελληνικής ομογένειας του εξωτερικού που  παρακολούθησαν ζωντανά την εκδήλωση.

Συγκεκριμένα από την ομογένεια συμμετείχαν διαδικτυακά χορωδίες από την Αχιλλοπούλειο Σχολή Καΐρου της Αιγύπτου, την Ελληνική Ακαδημία Χαράρε Ζιμπάμπουε, τα Ελληνοαλβανικά Εκπαιδευτήρια “ΟΜΗΡΟΣ” Κορυτσάς Αλβανίας, το Saheti School του Γιοχάνεσμπουργκ της Ν. Αφρικής, το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας Κοινότητας Βουκουρεστίου της Ρουμανίας, το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας Βαρκελώνης της Ισπανίας και το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας  Στάρας Ζαγοράς της Βουλγαρίας.

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΛάρισαςΑικατερίνη Καραγιώργου καλωσόρισε και συνεχάρη θερμά τους μαθητές που με την παρουσία τους μετέφεραν χαρά και ελπίδα, αλλά και τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς μουσικής, τους συλλόγους διδασκόντων και τις διευθύνσεις των Σχολείων για τη στήριξη που παρείχαν στο Φεστιβάλ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος