Μόναχο: Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ηλεκτροκίνηση από Έλληνες επιστήμονες

Το Δίκτυο Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Business Executives of Bavaria) σε συνεργασία με το Γραφείο ΟΕΥ του Γενικού Προξενείου Μονάχου και τη Λέσχη Ελλήνων επιστημόνων Μονάχου (Club Griechischer Akademiker), προγραμματίζει τη διοργάνωση στις 15 Απριλίου 2021 διαδικτυακής θεματικής εκδήλωσης για την ηλεκτροκίνηση με αντικείμενο «Ηλεκτροκίνηση: τεχνολογικές εξελίξεις και προοπτικές Ελληνογερμανικής συνεργασίας».

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, πέρα από τα μέλη του Δικτύου και της Λέσχης που ως επιστήμονες έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο (μεταξύ των οποίων ο καθηγητής Transportation Systems Engineering του Πολυτεχνείου Μονάχου Κ. Αντωνίου, το στέλεχος του Data Lab της Volkswagen Α. Παπανικολάου και οι ειδικοί σε θέματα ηλεκτροκίνησης Ε. Καρδαμίτσης και Χ. Τσέγκης), θα κληθούν να συμμετάσχουν ως ομιλητές η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωποι του ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, του Δήμου Μονάχου, του ΟΑΣΑ, των Δήμων Τρικκαίων και Αστυπάλαιας, καθώς και των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας που θα υποστηρίξουν τις υποδομές για την κυκλοφορία και τη φόρτιση ιδιωτικών αλλά και δημοσίων ηλεκτρικών οχημάτων. Επίσης, θα κληθούν να παρέμβουν εκπρόσωποι μεγάλων γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών (BMW, Volkswagen, Next.e.GO), που έχουν αναλάβει ή εξετάζουν επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στη χώρα μας.

Το Δίκτυο Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων της Βαυαρίας είναι μια δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων που ζουν και εργάζονται στη Βαυαρία σε διάφορους τομείς δραστηριότητας. Η ομάδα συντονισμού αποτελείται από επαγγελματίες από διάφορους τομείς με γνώση και σφαιρική αντίληψη για τις ανάγκες της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στη Βαυαρία. Στόχος του Δικτύου είναι να αναπτυχθεί η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και να προσφέρει στην ελληνική ομογένεια της Βαυαρίας χρήσιμες υπηρεσίες από την άποψη της δικτύωσης και ανάπτυξης πολύπλευρων δραστηριοτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες: https://el.hnbebavaria.eu/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος