Μικρό παζάρι γεύσεων και γιατρικών

Η πολιτισμική πρωτοβουλία The Heritage of Taste – Η Κληρονομιά της Γεύσης, σε συνεργασία με το Vintage in housepub και υπό την αιγίδα της Αντοδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει από το Σάββατο 21 έως την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου ένα μικρό και ιδιαίτερο παζάρι γεύσεων και γιατρικών!

“Στην Κληρονομιά της Γεύσης, από τον περασμένο Δεκέμβριο μελετάμε πολιτισμικές πρακτικές που σχετίζονται με τη διατροφή και την υγεία, συλλέγοντας προφορικές μαρτυρίες από ανθρώπους παλαιότερων γενεών.
Καταγράφουμε τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων και το πώς χρησιμοποίησαν την τροφή ως γιατρικό, δημιουργούμε ένα αρχείο με συνταγές και γιατροσόφια!
Τα φετινά Χριστούγεννα διοργανώνουμε το πρώτο μας παζάρι, μετατρέποντας τις μνήμες που συλλέξαμε σε πραγματικά προϊόντα!

Σας περιμένουμε στον πάγκο της γιαγιάς και του παππού με τοπικά καλούδια διατροφής και υγείας που μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές του Θεσσαλικού κάμπου”.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ίδρυση του πρώτου Ινστιτούτου Πολιτισμικής Έρευνας Τροφής και Υγείας στη Λάρισα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο: info@heritageoftaste.com και από κοντά στο Vintage in housepub, Φρίξου 6!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ