Live streaming: Ρόμα – Φέγενορντ ― Ο πρώτος τελικός του Conference League στην ΕΡΤ

Στα Τίρανα, στο «Αρένα Κομπετάρε», η Ρόμα και η Φέγενορντ διεκδικούν το τρόπαιο, στο πλαίσιο του Europa Conference League.

Δείτε τον αγώνα εδώ σε Live Streaming, όπως μεταδίδεται και από την ΕΡΤ1.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον αγώνα

Για την Ρόμα, ο Μχιταριάν έβγαλε την προπόνηση δίχως πρόβλημα και ίσως ξεκινήσει βασικός, αν και έχει επίσης πιθανότητες και ο Τζανιόλο. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει η ιταλική ομάδα. Από την άλλη, ο πρώτος γκολκίπερ της Φέγενορντ, Τζάστιν Μπίλοου είναι πολύ πιθανό να επιστρέφει από τον τραυματισμό του στον αποψινό τελικό. όπως επιβεβαίωσε ο Σλοτ στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (24/5).

O Πορτογάλος προπονητής, αν καταφέρει να επικρατήσει η Ρόμα, θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία με τέσσερα διαφορετικά βαρύτιμα τρόπαια της ΟΥΕΦΑ, καθώς έχουν προηγηθεί δύο Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο (2004) και την Ίντερ (2010), ένα ΟΥΕΦΑ με την Πόρτο (2003) και ένα Γιουρόπα Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2017).

Η Φέγενορντ, από τη μεριά της, θα επιχειρήσει να κάνει το 4/4 σε τελικούς Κυπέλλων Ευρώπης, αφού είχε σηκώσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1970 κόντρα στη Σέλτικ, το Κύπελλο UEFA το 1974 απέναντι στην Σέλτικ και πριν από ακριβώς 20 χρόνια είχε νικήσει την Ντόρτμουντ για την ίδια διοργάνωση.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Ρουμάνος Ίστβαν Κόβακς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος