Κλασικά μιούζικαλ του Broadway στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι ωραιότερες στιγμές του μιούζικαλ παρουσιάζονται, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, στις 20:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Η χρυσή εποχή του Broadway αναβιώνει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Υπό τη μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, οι Μουσικοί της Καμεράτα-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, ο Χάρης Ανδριανός, ο Γιάννης Καλύβας, η Νάντια Κοντογεώργη και η  Μυρσίνη Μαργαρίτη συναντούν το “West Side Story”, την “Ωραία μου Κυρία”, τη “Μελωδία της Ευτυχίας” και άλλα αριστουργηματικά μιούζικαλ σε μια μουσική αναδρομή σε έργα-σταθμούς του αμερικανικού μουσικού θεάτρου.

Παράλληλα με τον βασικό κορμό δράσεων και εκδηλώσεων που συνεχίζουν να προσφέρονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), με αυτή τη συναυλία, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εγκαινιάζει μία σειρά εκδηλώσεων με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του οργανισμού και διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια οικονομική  του ευρωστία.

Κλασικά μιούζικαλ του Broadway στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ. Μειωμένα εισιτήρια των 5 ευρώ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με συνοδό, πολύτεκνοι και κάτοικοι του δήμου Καλλιθέας.

Προπώληση εισιτηρίων στο SNFCC.org, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς και στα ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συναυλία, τους τρόπους αγοράς καθώς και με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την απόκτηση μειωμένου εισιτηρίου στο www. SNFCC.org, καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.

Επιπλέον πληροφορίες:

  • To ωράριο λειτουργίας είναι:
  • Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Από 21/12 έως 06/01:

Καθημερινά: 06.00 – 00.00

  • Αγορά, Φάρος: 06.00 – 00.00
  • Κέντρο Επισκεπτών: 09.00 – 22.00
  • Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ προσφέρεται καθημερινά δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει πινακίδα με το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από την πλατεία Συντάγματος (στη συμβολή της με την οδό Ερμού), πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού-Φιξ (επί της Λ. Συγγρού) και καταλήγει στη νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ (κοντά στο κτίριο της ΕΛΣ) και αντίστροφα.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος