ertnews.gr

Καστανιέδα: «Η νίκη στο Μπερναμπέου είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας μου»

19/10 09:42
Καστανιέδα: «Η νίκη στο Μπερναμπέου είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας μου»

Η «ευχάριστη έκπληξη» του φετινού Champions League μέχρι στιγμής, η Σερίφ Τιρασπόλ, βρίσκεται στην κορυφή του τέταρτου ομίλου, μετρώντας 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, μία κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ με 2-0, αλλά και μια νίκη με 2-1 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Με αφορμή την ξέφρενη πορεία της μολδαβικής ομάδας, ο 27χρονος Κολομβιανός επιθετικός της, Φρανκ Καστανιέδα, μίλησε για τον τρόπο που έχουν έρθει αυτά τα αποτελέσματα αλλά αναφέρθηκε και στη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά της η Σερίφ.

Οι δηλώσεις του Φρανκ Καστανιέδα:

«Η νίκη στο Μπερναμπέου είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας μου. Ο αντίπαλός μας είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά νικήσαμε. Όπως και να έχει, νικήσαμε. Και αφήνοντας το γήπεδο, στο λεωφορείο, είπα στον εαυτό μου ότι αυτό που μόλις πετύχαμε, ήταν τεράστιο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ζούμε ένα όνειρο και προσπαθώ να το πραγματοποιήσω. Σε λίγους μήνες, θα συνειδητοποιήσω την έκταση αυτού που έχουμε κάνει. Το μυστικό μας είναι η ομαδικότητα και η καλή επικοινωνία. Έχει συμβεί πολλές φορές στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, μια μικρή ομάδα, όταν αποτελείται από παίκτες που είναι πολύ ενωμένοι, όταν υπάρχει πραγματικό ομαδικό πνεύμα στα αποδυτήρια, να κάνει σπουδαία πράγματα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με εμάς».

Για τον αγώνα με την Ίντερ, είπε:

«Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας, στην εργασία μας και να συνεχίσουμε με την ίδια ταπεινότητα. Γνωρίζουμε ότι παραμένουμε η Σερίφ, μία μικρή ομάδα αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, αλλά είμαστε… πεινασμένοι και θέλουμε να δείξουμε όλες μας τις δυνατότητες. Με αυτό το σκπετικό θα πάμε στο Μιλάνο, για να δείξουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Είναι ποδόσφαιρο και όλα μπορεί να συμβούν. Εχθές νίκησες και αύριο μπορεί να χάσεις».

Τέλος, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ανέφερε:

«Πιστεύουμε ότι είναι δυνατό. Είναι μέσα μας, πρέπει να παίξουμε καλά ματς, να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε απέναντι σε πολύ μεγάλες ομάδες, οι οποίες μπορεί να μας πλήξουν ανά πάσα στιγμή και γι’ αυτό πρέπει να παραμείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version