“Καλοκαίρι στην πόλη: Η επέλαση των τεράτων” στον “Ελληνικό Κόσμο”

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση, “Καλοκαίρι στην πόλη”, ξεκίνησε στον “Ελληνικό Κόσμο” με θέμα “Η επέλαση των τεράτων!”.

Το Γ’ δεκαήμερο ξεκινά από τη Δευτέρα 15 και διαρκεί έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Και φέτος, η κατασκήνωση προσφέρει στους μικρούς κατασκηνωτές της δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

“Καλοκαίρι στην πόλη: Η επέλαση των τεράτων” στον “Ελληνικό Κόσμο” «Η επέλαση των τεράτων» ξεκινά με τα μυθικά τέρατα να έχουν ανακτήσει τις δυνάμεις τους και να κατακλύουν τη γη, το Χρυσόμαλλο Δέρας, η Λερναία Ύδρα, ο Κύκλωπας και άλλα πολλά τέρατα της ελληνικής μυθολογίας. Η ομάδα δράσης 254 περιμένει τα παιδιά για μια καλοκαιρινή βουτιά στην ελληνική Μυθολογία.

“Καλοκαίρι στην πόλη: Η επέλαση των τεράτων” στον “Ελληνικό Κόσμο”

Απογευματινή ζώνη

Α. Μικροί επιστήμονες

Φέτος, το «Καλοκαίρι στην πόλη» κλείνει το καθημερινό του πρόγραμμα με επιστημονικά πειράματα. Χημικές αντιδράσεις, πυραυλική επιστήμη και διάστημα, πυροτεχνία, θερμοδυναμική, οπτική, περίεργα υλικά, ηλεκτρομαγνητισμός, βιομετρία και πολυμερισμός είναι μερικά μόνο από τα θέματα που απασχολούν τους μικρούς επιστήμονες.

Στα εργαστήριά τα παιδιά φτιάχνουν οδοντόκρεμα για ελέφαντες, συνθέτουν τον ιστό του spiderman, εκτοξεύουν ρουκέτες, ανατινάζουν εκρηκτικά μπαλόνια, κατασκευάζουν πειρατικό κανόνι, χημικό ρολόι και χημικό φανάρι, αναπαράγουν ιστορικά πειράματα, όπως το λαμπτήρα πυρακτώσεως του Έντισον, και πολλά ακόμη διασκεδαστικά πειράματα και πρωτότυπες κατασκευές.

“Καλοκαίρι στην πόλη: Η επέλαση των τεράτων” στον “Ελληνικό Κόσμο”Β. Παιχνίδια με την ομάδα Fit Smiling Kids, AthensTrainers

Τα παιδιά προπονούνται και συναγωνίζονται. Καταστρώνουν το δικό τους παιχνίδι στρατηγικής, ακολουθούν τις οδηγίες του αρχηγού, περνάνε μέσα από αθλητικά παιχνίδια και προκλήσεις, παιχνίδια κινησιολογίας, ετοιμότητας, αντοχής και παρατηρητικότητας, για να φτάσουν στον «Μεγάλο Τελικό».

“Καλοκαίρι στην πόλη: Η επέλαση των τεράτων” στον “Ελληνικό Κόσμο”

Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε:
στο τηλέφωνο: 212 254 0000
και στο  email:
reservations@hellenic-cosmos.gr

“Ελληνικός Κόσμος”

Πειραιώς 254, Ταύρος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος