Ηράκλειο: Άγριος ξυλοδαρμός άνδρα με μαγκούρες!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού με μαγκούρες έπεσε το περασμένο Σάββατο στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας ένας άνδρας, όταν μετά τη διασκέδαση μιας παρέας φίλων που έτρωγε και έπινε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής, ξέσπασε καυγάς και πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο ένας από τους εμπλεκόμενους να καταλήξει στα επείγοντα του νοσοκομείου με ανοιγμένο το κεφάλι.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από συγγενικό πρόσωπο του θύματος που δέχτηκε την πρωτοφανή σε αγριότητα επίθεση από δύο άτομα, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας εμφανίστηκε αργότερα έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο και το κεφάλι του με κουκούλα.

Μόλις μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, το θύμα της επίθεσης έσπευσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου όπου κατήγγειλε το περιστατικό και υπέβαλε μήνυση κατά του ενός από τους δύο δράστες, τον οποίο και κατονόμασε. Ο άλλος εμπλεκόμενος που φορούσε την κουκούλα αναζητείται από τις Αρχές, καθώς για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση.

Πάντως ο κατονομαζόμενος ως δράστης έχει και στο παρελθόν εμπλακεί σε περιστατικά και είναι γνωστός ταραξίας της περιοχής, καθώς έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές.
Με πληροφορίες από το Apopsilive.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος