Ινδία: Δεν το ψήφισε ούτε η οικογένειά του

Ένας άνδρας από την ινδική πολιτεία Gujarat (Γκουτζαράτ), που έθεσε υποψηφιότητα στο χωριό του κατά τις τοπικές εκλογές του περασμένου μήνα ξέσπασε σε κλάματα μετά την καταμέτρηση των ψήφων, όταν είδε ότι είχε λάβει μόνο μία ψήφο. Η απογοήτευση του άνδρα ήταν τεράστια καθώς  η οικογένειά του είχε τουλάχιστον 12 μέλη με δικαίωμα ψήφου.

Ο Santosh Halpati, έθεσε υποψηφιότητα για την ηγετική θέση στο χωριό Chharwala της περιφέρειας Vapi, και παρόλο που δεν περίμενε πραγματικά να κερδίσει, σίγουρα δεν περίμενε να λάβει μόνο μια ψήφο – τη δική του. Ο άνδρας απλά έπεσε κάτω και άρχισε να κλαίει κοντά στο εκλογικό τμήμα όταν έλαβε την είδηση, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι είχε 12 στενά μέλη της οικογένειας στα οποία βασιζόταν, αλλά είτε δεν προσήλθαν στην κάλπη είτε επέλεξαν να ψηφίσουν κάποιον άλλο.

Μια παρόμοια περίπτωση συνέβη πριν από λίγα χρόνια όταν ένας ανεξάρτητος υποψήφιος από την ινδική πολιτεία Punjab (Παντζάμπ) ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας σε δημοσιογράφο ότι έλαβε μόνο 5 ψήφους, παρόλο που είχε 9 μέλη της οικογένειας με δικαίωμα ψήφου.

Επιμέλεια: Μιχαέλα Λαμπρινίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος