ertnews.gr

Γκραν Πρι Ισπανίας: 1-2 για τη Mercedes – Η pole στον Χάμιλτον για 0,04 δλ

12/05 20:56
Γκραν Πρι Ισπανίας: 1-2 για τη Mercedes – Η pole στον Χάμιλτον για 0,04 δλ

Λιγότερα από δύο δέκατα του δευτερολέπτου χωρίζουν τους τρεις πρώτους πιλότους των κατατακτήριων δοκιμών του ισπανικού Γκραν Πρι. Ταχύτερος όλων, ο Λιούις Χάμιλτον με Mercedes, ο οποίος κατέκτησε την 74η pole position της καριέρας του, μόλις 4 εκατοστά του δευτερολέπτου, μπροστά από τον ομόσταυλό του, Βάλτερι Μπότας.

Το συγκεκριμένο, είναι το πρώτο 1-2 που πετυχαίνει η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια γερμανική ομάδα μέσα στο 2018.

Εκατόν σαράντα χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Χάμιλτον και 92 πίσω από τον Μπότας, ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari. Ο Γερμανός τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα έχει στο πλάι του, τον ομόσταυλό του στη Scuderia Κίμι Ράικονεν.

Η τρίτη σειρά της εκκίνησης βάφτηκε στα χρώματα των «Κόκκινων Ταύρων» από την Αυστρία, με τον Μαξ Φερστάπεν να κλέβει την 5η θέση από τον Ντάνιελ Ρικιάρντο για 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου…

Ο Κέβιν Μάγκνουσεν κατέλαβε την 7η θέση για τη Haas, μπροστά από τους τοπικούς ήρωες Φερνάντο Αλόνσο με McLaren και Κάρλος Σάινθ με Renault. Τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Ρομάν Γκροζάν με τη δεύτερη Haas.

Γκραν Πρι Ισπανίας: 1-2 για τη Mercedes – Η pole στον Χάμιλτον για 0,04 δλΜπορείτε να παρακολουθήσετε τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του ισπανικού Γκραν Πρι σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, την Κυριακή στις 15:00 από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και ΕΡΤ HD καθώς και από το ert.gr. H ζωντανή μετάδοση του αγώνα αρχίζει στις 16:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version