Γκιώνης: «Τα έδωσα όλα, ένιωθα αρκετά φορμαρισμένος»

Ο Παναγιώτης Γκιώνης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον αγώνα του με τον Τζεούνγκ που δεν είχε αίσια κατάληξη για τον Έλληνα πρωταθλητή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος χαλάρωσε. Ήταν μαγκωμένος, σαν να είχε τελειώσει το ματς. Έπαιξε δύο τρεις καλές μπάλες. Εγώ ρίσκαρα λίγο. Δεν μου μπήκε. Μετά όσο πλησίαζε το σκορ, o αντίπαλος άρχισε να το πιστεύει. Οι Κορεάτες δεν κοιτάνε το σκορ. Έχουν άλλο «mentality». Έπρεπε εγώ να βρω κάτι να κάνω. Θεωρώ ότι έκανα λάθος. Μετά άρχισε η κούραση. Ο αντίπαλος μου πήρε ψυχολογία. Ανέβηκε η αυτοπεποίθησή του.

Στο τελευταίο σετ τα έδωσα όλα. Είχα κουραστεί και εγώ και αυτός. Εγώ έχασα δύο «match ball».  Έτσι όπως έχασα, είναι δύσκολο να το περιγράψω. Πάλεψα τα έδωσα όλα. Εννοείται αυτό. Τέτοια ήττα δεν έχω ξανακάνει στην ζωή μου. Ένιωθα καλά, ήμουν φορμαρισμένος. Με άλλον αντίπαλο, αν είχα Ευρωπαίο θα είχα περισσότερες πιθανότητες. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω δικαιολογίες. Έπαιξα καλά, τον κοίταξα στα μάτια και είχε φοβηθεί.

Δεν μπορώ να πω δικαιολογίες. Έπαιξα καλά απέναντι στον Κορεάτη. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου, αλλά έτσι όπως έχασα, θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ»!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος