Επίσκεψη του ΚΚΕ στο μπλόκο αγροτών της Καρδίτσας

Το μπλόκο των αγροτών της Καρδίτσας στον αυτοκινητόδρομο Ε65 επισκέφτηκε η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, συνοδευόμενη από κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ, εκφράζοντας τη στήριξη του Κόμματος στον αγώνα που δίνουν για την επιβίωσή τους.


Το κλιμάκιο αποτελούταν από τον Γιάννη Τσιούτρα, μέλος της ΚΕ, υποψήφιο βουλευτή, τον Νίκο Τέγο, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, υποψήφιο βουλευτή, τον Πάνο Τζόκα, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Καρδίτσας και υποψήφιο βουλευτή, όπως επίσης και την Γραμματέα της ΤΕ Καρδίτσας Χριστίνα Μπεκιάρη.

Επίσκεψη του ΚΚΕ στο μπλόκο αγροτών της Καρδίτσας

Η Ελένη Μπέλλου με αγρότες της Καρδίτσας

Στο πλαίσιο της επίσκεψης η Ελένη Μπέλλου και η αντιπροσωπεία της ΤΕ Καρδίτσας επισκέφτηκαν τις σκηνές που έχουν στήσει οι αγρότες και συνομίλησαν μαζί τους για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εστιάζοντας κυρίως στο κόστος παραγωγής μετά την τεράστια αύξηση της τιμής του πετρελαίου, της ηλεκτρικής ενέργειας και των αγροεφοδίων και τη χαμηλή τιμή των προϊόντων τους.


Δήλωσαν ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία της μικρομεσαίας αγροτιάς της περιοχής είναι απαγορευτικό να καλλιεργήσουν και πια είναι ζήτημα επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους. Γι’ αυτό δίνουν μαζικά αυτόν τον αγώνα.

Από την πλευρά της η Ελένη Μπέλλου χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των αγροτών, χαιρέτισε τον αγώνα τους και εξέφρασε τη συμπαράσταση του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι την ίδια τραγική κατάσταση και αντίστοιχα προβλήματα επιβίωσης αντιμετωπίζει το σύνολο των εργαζομένων και των λαϊκών νοικοκυριών. Γι’ αυτό ο αγώνας τους αφορά όλα τα λαϊκά στρώματα που δίνουν από την πλευρά τους επίσης αγώνες επιβίωσης και πρέπει να είναι μαζικοί και συντονισμένοι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος