Επίσκεψη Κ. Σακελλαροπούλου στη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Ίλιον

Ενθαρρυντικό μήνυμα να προχωρήσουν στη ζωή τους και να αφήσουν τα δύσκολα πίσω έδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στα 24 νεαρά κορίτσια που συνάντησε την Πέμπτη, κατά την επίσκεψή της στη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ιλίου του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

«Ξέρω ότι στο παρελθόν έχετε περάσει πολύ δύσκολα. Πιστεύω όμως ότι τα δύσκολα πρέπει να τα αφήσετε πίσω και να προχωρήσετε. Να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες που έχετε. Να σκέφτεστε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, και πως μπορείτε να πετύχετε όποιο στόχο θέσετε στη ζωή σας» είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα κορίτσια, ηλικίας από 12 έως 18 ετών, από την Ασία και την Αφρική, που φιλοξενούνται στη Δομή.

H κα. Σακελλαροπούλου ενημερώθηκε για τις προσπάθειες ένταξης των παιδιών στην ελληνική κοινωνία και τις δυσκολίες που υπάρχουν, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter.

Επισκέφθηκα σήμερα τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στο Ίλιον και ενημερώθηκα για τις προσπάθειες ένταξης των παιδιών στην ελληνική κοινωνία και τις δυσκολίες που υπάρχουν. Συνομίλησα με τα 24 κορίτσια που φιλοξενούνται εκεί και τα ενθάρρυνα να προχωρήσουν στη ζωή τους. pic.twitter.com/NioMNaWKtr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος