Διακυβέρνηση του Μέλλοντος σε Θερινό Σχολείο στην Σάμο

Μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, την βαρειά της βιομηχανία (Τουρισμός) και τα εξωστρεφή της πανεπιστήμια παρουσιάζουν εκπαιδευτικοί οργανισμοί κύρους της Ευρώπης, αλλά και από άλλα σημεία του πλανήτη.

Σε αυτό το πλαίσιο, το United Nations University, το Eυρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας, το University of Agder, το Aυστριακό πανεπιστήμιο DUK και άλλοι, συμπράττουν σε μία συνεχιζόμενη πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για το E/ΟpenGov και μάλιστα το Government3 που ενσωματώνει σειρά καινοτόμων ερευνών και εφαρμογών στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Το ECI, έχει την ευθύνη της ενότητας ‘Δημοκρατία και Τεχνολογία’ καθ’όδόν προς ένα εστιασμένο διεθνές κάλεσμα, που θα υλοποιηθεί το 2020, στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.

Από 1-5 Ιoυλίου στο Καρλόβασι της Σάμου (Samaina Inn Hotel), θα επιχειρηθεί η προαγωγή της γνώσης στον τομέα του ICT – governance. Πρόκειται για το 6º Διεθνές Summer School- ‘opengov2019’- Technologies and Applications for Government 3.0, με επίκεντρο τις νέες τεχνολογίες και τις προκλήσεις που αυτές φέρουν στην Διακυβέρνηση και στην Δημοκρατία.

Eιδικοί όροι ισχύουν για την κάλυψη των τελευταίων θέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούν την σχετική ανακοίνωση εδώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος