Χανιά: Κινητοποιήσεις φοιτητών στο ΤΕΙ – Παγκρήτια σύσκεψη και δράσεις

Την συνέχιση των κινητοποιήσεων για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα αποφάσισε ο σύλλογος των φοιτητών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου Χανίων (πρώην ΤΕΙ) που πραγματοποίησε χθες Γενική Συνέλευση με τη συμμετοχή 126 ατόμων.

Έτσι, αύριο Παρασκευή, θα γίνει κατάληψη της Σχολής, ενώ θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου, στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή φοιτητών από όλη την Κρήτη. Θα ακολουθήσει συνάντηση του παγκρήτιου συντονιστικού των γενικών συνελεύσεων και φοιτητικών συλλόγων του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.

Επίσης, οι φοιτητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Προέδρου στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 13/11, σε κατάληψη της σχολής στις 15/11 για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου και στην συμμετοχή στην πανεκπαιδευτική πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/11, στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Τέλος, οι φοιτητές ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην αντιμπεριαλιστική/αντιπολεμική πορεία για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου στις 17/11 στις 19:00 στην αγορά των Χανίων με προσυγκεντρωση στις 18:00 στο Παπαδοπέτρου.

Η επόμενη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 20/11 για αποτίμηση της δράσης και επανασχεδιασμό.


Διαμαρτυρία φοιτητών στο Ηράκλειο

Παγκρήτια κινητοποίηση Φοιτητικών Συλλόγων αναμένεται να γίνει σήμερα Πέμπτη στο Ηράκλειο.
Στην κινητοποίηση που γίνεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές, συμμετέχουν οι σύλλογοι Ψυχολογίας, Δασκάλων, Κοινωνιολογίας, Φιλοσοφικής, Οικονομικού, CSD, Φυσικού Πανεπιστημίου Κρήτης , Σύλλογος Εστιών Ρεθύμνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος