Αρχές του 2021 η διαδικασία επιλογής αναδόχου για την ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς Χανίων

Τον Ιανουάριο του 2021 θα ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής του αναδόχου που θα αναλάβει την ανακατασκευή της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης.

Παράλληλα, ο κ. Ξανθουδάκης αναφέρθηκε στο συνολικό χρονοδιάγραμμα του έργου. Μέχρι το φθινόπωρο του 2021 θα προκύψει ο ανάδοχος θα υπογραφεί η σύμβαση και ο χρόνος ολοκλήρωσης του θα είναι αυστηρά 24 μήνες.

Οι καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς από την πλευρά τους κατέθεσαν υπόμνημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας την παράταση της διαδικασίας δημοπράτησης, δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων που έχει προκαλέσει στον κλάδο τους η πανδημία.

Σύμφωνα πάντως με τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, πρόθεση του Δήμου είναι οι εργασίες να ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι του 2021, οπότε και υπάρχει περιθώριο ενός ολόκληρου έτους για να γίνουν οι διαβουλεύσεις με τους καταστηματάρχες.

Η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για την άρση της ετοιμορροπίας και την αποκατάσταση των φθορών λόγω θεομηνίας, ψηφίστηκε με τη θετική ψήφο όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, απέχοντος του Σεραφείμ Ρίζου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος