ertnews.gr

Ανταλλαγή πυροβολισμών στο μετρό του Μονάχου – Βαριά τραυματισμένη αστυνομικός

13/06 11:30
Ανταλλαγή πυροβολισμών στο μετρό του Μονάχου – Βαριά τραυματισμένη αστυνομικός

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκαν σε σταθμό του μετρό κοντά στο Μόναχο, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς ενώ μια γυναίκα αστυνομικός έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

«Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς» που σημειώθηκαν στον σταθμό τραίνων του Ουντερφέρινγκ και μία αστυνομικός «τραυματίστηκε σοβαρά», επεσήμανε η αστυνομία.

Ο δράστης δεν είχε πολιτικά ούτε θρησκευτικά κίνητρα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Πρόκειται για έναν άνδρα που έδρασε υποκινούμενος από προσωπικούς λόγους. Δεν είχε πολιτικά ούτε θρησκευτικά κίνητρα», δήλωσε στη γερμανική τηλεόραση ο Μάρκους ντα Γκλόρια Μάρτινς εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μονάχου.

Νωρίτερα, ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός της Βαυαρίας, επικαλούμενος την αστυνομία, μετέδωσε ότι πιθανόν το περιστατικό να μην συνδέεται με τρομοκρατία. «Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, πιθανόν δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Η εφημερίδα Merkur του Μονάχου ανέφερε πως αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο ύποπτος άρπαξε το πιστόλι ενός αστυνομικού και στη συνέχεια πυροβόλησε την αστυνομικίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και άλλοι άνθρωποι.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και ο δράστης συνελήφθη.

Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version