Θ. Μπάκας στο Πρώτο: Να υπάρξουν διορθώσεις το επόμενο διάστημα στις αντικειμενικές αξίες (audio)

«Με πολιτικές αποφάσεις (ή μη αποφάσεις) πολλές περιοχές φιλέτα σε νησιά και ακριβές περιοχές στην ηπειρωτική χώρα παρέμεναν πολλά χρόνια εκτός συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού και ως εκ τούτου οι αξίες των ζωνών παρέμεναν σε πολύ χαμηλά επίπεδα».

Αυτό τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Στο πρώτο… αλλιώς» με τη Μαρία Γεωργίου και τον Γιώργο Πίκουλα ο Θέμης Μπάκας, επικεφαλής στο κτηματομεσιτικό δίκτυο E-Real Estate.

Ο ίδιος έφερε ως παράδειγμα γνωστές και πολυδιαφημισμένες παραλιακές ζώνες της Μυκόνου που έχουν μέχρι σήμερα και μέχρι το τέλος του χρόνου αντικειμενική αξία 1200 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Μίλησε και για τις παθογένειες των αλλαγών που ανακοινώθηκαν χθες, μεταξύ των οποίων οι αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών σε ιδιαίτερα υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας που αποδίδονται στα έργα υποδομής, αλλά και ο μη υπολογισμός της παλαιότητας των ακινήτων.

Για τα θέματα αυτά, ο κ. Μπάκας τόνισε ότι αναμένεται να συμπεριληφθούν στις διορθώσεις του επόμενο διαστήματος, και μέχρι την εφαρμογή των νέων τιμών στις αρχές του νέου χρόνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος