Πρώτο βραβείο και για τις δυο συμμετοχές της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου σε διαγωνισμό χορού

«Έκλεψαν» την καρδιά και τις εντυπώσεις κοινού και κριτικής επιτροπής, τα κορίτσια της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου, Πετρούλα Δρέντζα και Κατερίνα Μπαλαντίνα, καταφέρνοντας με την εμφάνισή τους να κερδίσουν πρώτα βραβεία στον πανελλήνιας εμβέλειας Διαγωνισμό Χορού “Veria Dance Competition 2022”.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Βέροιας, 7 και 8 Μαΐου, υπό τη διοργάνωση του Δικτύου Διαχείρισης Πολιτισμού Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Βέροιας και υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας.

Τα δύο κορίτσια που διακρίθηκαν είναι μαθήτριες της τάξης του Φυτωρίου, με καθηγήτρια και υπεύθυνη για την προετοιμασία τους την κυρία Κατερίνα Μπούτου.

Συγκεκριμένα οι διαγωνιζόμενες έλαβαν:

• Πετρούλα Δρέντζα: Πρώτο βραβείο στην κατηγορία ατομικό κλασικό, 14-16 ετών. Συμμετείχε ερμηνεύοντας variation από το μπαλέτο «Κακοφυλαγμένη Κόρη».
Εκ μέρους της διοργάνωσης του Διαγωνισμού έλαβε ως επιβράβευση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης δωρεάν συμμετοχή στο “Dance, Theatre & Music Camp” (Χαλκιδική, Αύγουστος 2022), καθώς κι ένα κοστούμι κλασικού χορού.

• Πετρούλα Δρέντζα, Κατερίνα Μπαλαντίνα: Πρώτο βραβείο στην κατηγορία κλασικό ντουέτο, 14-16 ετών. Συμμετείχαν παρουσιάζοντας απόσπασμα από το μπαλέτο “Cipollino”.

Εκ μέρους της διοργάνωσης του Διαγωνισμού έλαβαν ως επιβράβευση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, δωρεάν συμμετοχή στον Διεθνή Διαγωνισμό Χορού “Livorno in Danza” 2023.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος