ΠΑΣΟΚ: Ικανοποίηση από το εκλογικό αποτέλεσμα – Ν. Ανδρουλάκης: Όλα πήγαν καλά – Συνεχίζουμε δυναμικά

Το κατώφλι των γραφείων του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στη Χαριλάου Τρικούπη πέρασε νωρίτερα σήμερα χαμογελαστός και ευδιάθετος ο Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως είπε στους δημοσιογράφους «όλα πήγαν πολύ καλά, αλλά έχουμε αγώνα μπροστά μας. Συνεχίζουμε δυναμικά».

Χθες σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι «ο ελληνικός λαός με την ψήφο του έβαλε τέλος στον διχασμό και στην τοξικότητα και καλεί όλα τα στελέχη, όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, τους προοδευτικούς πολίτες σε συστράτευση, για να υπάρξει και μια νέα νικηφόρα πορεία του κόμματος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση».

Υπάρχει λοιπόν ικανοποίηση ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, διπλασίασε σχεδόν τα ποσοστά του, έφτασε στο 11,5 % με 41 έδρες.

Σύμφωνα με στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, το βάρος τώρα θα το δώσουν και σε περιοχές που πιστεύουν ότι δεν πέρασε το μήνυμά τους. Πάντως όπως σημειώνουν το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο άντεξε αλλά και επιστρέφει ως πρωταγωνιστής παρά τον ασύμμετρο πόλεμο που δέχθηκε.

Σε έξι περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι δεύτερο κόμμα και εκλέγει πολλά νέα πρόσωπα σε περιοχές που δεν είχε εκπροσώπηση. Εκτός Βουλής μένουν βουλευτές επί σειρά ετών, o Ανδρέας Λοβέρδος, ο Κώστας Σκανδαλίδης και άλλοι.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος