To νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου!

Μ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα στις συναρπαστικές σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια που εντάσσονται, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην παιδική ζώνη της ΕΡΤ κυκλοφορεί το 35ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου.

Η ΕΡΤ ανανεώνει και φέτος το τηλεοπτικό ραντεβού της με τους μικρούς της φίλους και στο νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» οι αναγνώστες ενημερώνονται για τις μοναδικές, ξεκαρδιστικές, βραβευμένες σειρές και ταινίες κινούμενων σχεδίων, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καθημερινά -μικροί και μεγάλοι- από την παιδική ζώνη της ΕΡΤ2.

Συμμετέχοντας στους εορτασμούς για τα 150 χρόνια από τον θάνατο του Τζοακίνο Ροσίνι, η ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του συνθέτη και παρουσιάζει, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, την όπερα «Τανκρέντι», στην οποία συμπράττουν τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ με Έλληνες και Ιταλούς καλλιτέχνες.

Ακόμη, διαβάστε για τις νέες εβδομαδιαίες σειρές μυθοπλασίας που κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ3, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Επίσης, στη «Ραδιοτηλεόραση» θα βρείτε όλο το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ και τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.

To νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου!

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος