Το ραδιόφωνο αντιστέκεται στο AIDS

Το Kosmos 93,6 και 107,0 προσφέρει το μικρόφωνό του στον αγώνα κατά του AIDS, παρουσιάζει το «Simio Plus» σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ και γεμίζει με μουσικές τον χώρο του μετρό στο Μοναστηράκι.

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, το Kosmos βγαίνει από το στούντιο και για 8 ώρες, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, εκπέμπει το πρόγραμμά του από το χώρο του μετρό στο σταθμό «Μοναστηράκι». Αφορμή η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS και η αιτία σοβαρή: H λειτουργία του κέντρου ανώνυμου και δωρεάν έλεγχου για HIV «Simio Plus» στην Πολυκλινική Αθηνών.

Ταυτόχρονα με την ενημέρωση για την πρωτοβουλία «Simio Plus», η οποία υλοποιείται από το ΚΕΕΛΠΝΟ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», οι δημοσιογράφοι και οι παραγωγοί του Kosmos δίνουν τον λόγο σε οροθετικούς και σε φορείς που δίνουν τον καθημερινό αγώνα της ενημέρωσης, της πρόληψης, της φροντίδας και της υποστήριξης των ασθενών και των ανθρώπων τους, αλλά και τον εξίσου δύσκολο αγώνα κατά του κοινωνικού στιγματισμού των φορέων του ιού HIV: ΚΕΕΛΠΝΟ, Praxis, Θετική Φωνή, Κέντρο Ζωής.

Στις 14:00, στο χώρο του σταθμού μετρό «Μοναστηράκι» ένα ξεχωριστό τρίο από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ δίνει ανοιχτή συναυλία με ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος