Νέο προεδρείο και επιτροπές στο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Νέο προεδρείο και μέλη στην Οικονομική και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξέλεξε σήμερα, Κυριακή, σε ειδική συνεδρίαση, το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου.

Στην θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, προτάθηκε από τον δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη και εξελέγη για δεύτερη θητεία ο Μιχάλης Σοκορέλλος, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου εξελέγη ο Γιάννης Κορωναίος από την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» του τέως δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου. Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου επανεξελέγη ο Δημήτρης Ιωσήφ από την παράταξη «Ρόδος Αξιών» του Δημήτρη Κρητικού.

Στην Οικονομική Επιτροπή μετέχουν ως διορισμένα μέλη ο δήμαρχος και οι Στράτος Καρίκης και Τηλέμαχος Καμπούρης. Από την δημοτική αρχή εξελέγησαν οι Αλέξανδρος Κολιάδης, Νεκτάριος Φλοσκάκης, Βασίλης Μανέττας και Τσαμπίκα Κιαχαγιά. Από την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» οι Νίκος Γιαννάς, Γιάννης Κορωναίος και Μιχάλης Παλαιολόγου και από την παράταξη «Ρόδος Αξιών» ο Παντελής Προυσάλογλου.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής μετέχουν ως διορισμένα μέλη οι Στέφανος Δράκος, Τσαμπίκα Κιαχαγιά και Νίκος Καραμαρίτης. Εξελέγησαν από τη δημοτική αρχή οι Βασίλης Παπαοικονόμου, Μιχάλης Σεϊτης, Θανάσης Στάμος και Αλέξανδρος Κολιάδης, από την παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» οι Γιάννης Αφεντούλης, Μιχάλης Σταυρής και Μανώλης Καζούλης και από την παράταξη «Ρόδος Αξιών» ο Δημήτρης Ιωσήφ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος